Arena'da tarihi randevu

Güncelleme Tarihi:

Arenada tarihi randevu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 23:43

Beşiktaş ile F.Bahçe, Vodafone Arena’da ilk kez kupa mesaisinde buluşuyor. Beşiktaş, 34 yıllık serisini sürdürmek, F.Bahçe ise sonlandırmak istiyor.

Haberin Devamı

ZİRAAT Türkiye Kupası son 16 turu, tarihi bir maça sahne olacak. F.Bahçe, ilk kez Vodafone Arena’ya çıkacak. Sarı lacivertli taraftarlar da 6 yıl sonra bir Beşiktaş deplasmanına gelecek. İsmail Köybaşı, ilk defa eski evine misafir olarak gelecek. Sonunda ya Beşiktaş, kupada 34 yıllık üstünlüğünü sürdürecek veya F.Bahçe, seriyi bitirecek. Telafisi yok, kazanan çeyrek finale çıkacak. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa 30 dakikalık bir uzatma oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa penaltılara geçilecek.

YÖNETİMDEN ORMAN’A PROTESTO

F.BAHÇE yönetimi, ligdeki derbide kendilerini kimsenin karşılamadığını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a tepki göstermek için derbiye gitmeme kararı aldı. Sarı lacivertliler, Orman’ın açıklamalarının doğru olmadığını belirterek, “Beşiktaşlı yöneticileri asbaşkan Tahir Sarıoğlu ve stattan sorumlu yönetici Metin Doğan karşıladı. Asbaşkan Önder Fırat da sohbet etti” dedi.

 

Haberin Devamı

KUPADA 3 MAÇ DAHA VAR

ZİRAAT Türkiye Kupası son 16 turunda bugün üç maç daha var. Program şöyle: 12.30 Akhisar-Gümüşhane, 15.30 Atiker Konya-Ümraniye, 16.15 Kasımpaşa-Osmanlı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!