Arena'da pankartlı mesaj

Güncelleme Tarihi:

Arenada pankartlı mesaj
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:02

Galatasaray taraftarları Akhisar Belediyespor maçında Hz. Muhammed'e hakaret içeren film ve karikatürlere pankartla tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Hz. Muhammed'e hakaret içeren ABD'deki film ve Fransa'daki karikatür krizlerine göndermede bulunan dev bir pankartı maç öncesi tribünde açtılar.

Pegasus tribününe asılan pankartta, “Ey Yüce Peygamber! Senin hürmetine yaratıldı tüm alemler. Cezasız kalmaz elbet o filmler, karikatürler...” ifadeleri yer aldı.

İşte o pankart;

Arenada pankartlı mesaj


STADI TERK ETMEDİLER

Galatasaray'ın, Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından bin kadar taraftar stadı terk etmedi

Rahat bir galibiyet alan sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet maçın bitiş düdüğüyle birlikte alkışlar arasında soyunma odasının yolunu tuttular.

 

Haberin Devamı

Maçın bitimiyle taraftarların stadı terketmesi beklenirken, kale arkasındaki Ultraslan Grubu'ndan bin kadar taraftar TT Arena'dan ayrılmadı. Arena'dan ayrılmayan gruba rağmen stadyum ışıkları söndürülmeye başlanınca taraftarlar tezahürata başladı.

 

Kısa süren bu tezahüratın ardından ışıklar yeniden yakıldı ve soyunma odasından futbolcular çıkarak yeniden tribünleri selamladı. Futbolcuların bu hareketine alkışlarla karşılık veren taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde stadyumdan ayrıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!