Arda ve Sinem'den anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Arda ve Sinemden anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2010 20:46

Galatasaray takım kaptanı Arda Turan ve sevgilisi, oyuncu Sinem Kobal böbrek hastası çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Galatasaray takım kaptanı Arda Turan ve sevgilisi, oyuncu Sinem Kobal, Gaziosmanpaşa Hastanesi tarafından Silivri Klasis Otel'de, düzenlenen "Çocuklar Hep Gülsün" projesi kapsamında, böbrek nakli olmuş ve diyalize giren çocukları bir araya geldi. Çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılanan ünlü çift bol bol imza dağıtarak onlarla fotoğraf çektirdi. Böbrek nakli olmuş bir çocuk Arda ve Sinem çiftine bateri çalarak mini bir konser verdi. Bateri çalan minik Burak, Arda'ya Fenerbahçeli olduğunu söyleyince yıldız oyuncudan Sarı-lacivertli forma sözü aldı. Daha sonra Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda bütün çocuklara imzalı Galatasaray forması göndereceği sözünü verdi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, çocukların hep gülmesini istediklerini belirterek, "İçlerinde hem organ nakli bekleyen hem de organ nakli olmuş çocuklarımız var. Bizde onlara destek ve moral vermek için geldik. Organ nakli bu çocuklar için çok önemli. Diyaliz makinesi bu çocukların zihinsel gelişimi engelliyor. Bizde elimizden geldiği kadar buna destek olmaya çalışıyoruz. Umarım bu duruma herkes duyarlı olur" dedi.

Oyuncu Sinem Kobal ise çocukların kalbine girmek çok zor olduğunu söyeleyerek, "Biz bunu başarabildiysek ne mutlu bize. O yüzden bizde bugün buradayız. Bizde çocukları çok seviyoruz. Çocuklarımızın geleceğimiz olduğunun bilincindeyiz. Bu konuda bizde üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Bu tür hassas konularda herkesin birbirine destek olması gerekiyor" diye konuştu.

Daha sonra Arda Turan ve Sinem Kobal çocuklarla birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!