Arda Turan'ın oynayacağı Espanyol - Barcelona maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arda Turanın oynayacağı Espanyol - Barcelona maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 10:05

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda Espanyol ile rövanş mücadelesine çıkıyor. Türk yıldızımız Arda Turan'ın ilk 11'de çıkması beklenen mücadeleyi Türkiye'de canlı yayınlayan kanal yok. Bu karşılaşmayı Nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Barcelona, İspanya Kral Kupası son 16 turunda ilk maçta 4-1'lik skorla mağlup ettiği Espanyol ile rövanş mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER!

Arda Turanın oynayacağı Espanyol - Barcelona maçı hangi kanalda


Espanyol ile oynanan ilk maça ilk 11'de başlayan, ligdeki Granada maçında da 70 dakika sahada kalan Arda'nın bu mücadelede ise cezalı olan Luis Suarez'in yerine ileri üçlüde görev yapması bekleniyor.

TSİ 22:00'de başlayan olan mücadeleyi ilk maçta olduğu gibi yine Türkiye'de canlı olarak yayınlayan herhangi bir kanal bulunmuyor.

Arda Turanın oynayacağı Espanyol - Barcelona maçı hangi kanalda

Espanyol-Barcelona maçını nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın yayınlanacağı uydu kanalları ise şöyle: 6 Eren (DAN) / HD, Arena Sport 3 HD (HIR), Arena Sport 4 (SIR), beIN Sports FRANCE 1 / HD, beIN Sports MENA 3 HD, Canal Partidazo / HD, Digi Sport 2 (MAC) / HD, EuroSport 2 Sweden / HD, Sport 2 (İSR) / HD, Sport TV3 (POR), Viasat Football (NOR) / HD, Ziggo Sport Select HD (HOL)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!