'Arda Turan'ın değeri en az 50 milyon Euro'

Güncelleme Tarihi:

Arda Turanın değeri en az 50 milyon Euro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2014 16:54

Özellikle bu sezon takımına yaptığı katkı ile dev kulüplerin iştahını kabartan Arda Turan'ın bu çıkışını Türkiye’nin en önemli menajerleri Hürriyet için değerlendirdi...

Haberin Devamı

Fazıl Özdemir: Mesut’a 50 milyon Euro veriliyorsa Arda’da bu değeri hak ediyor

Bence bu konuya iki yönden bakmak lazım. Birincisi Avrupa futbol piyasasındaki ekonomik durum. İkincisi ise oynadığı ligin piyasa değeri… Avrupa futbol piyasasında bu rakamı verebilecek kulüp bir elin parmaklarını geçmez. Her zaman piyasayı alıcı kulüpler belirler. İspanya liginden yapılan transferlerde 40 milyon euro gibi rakamlar verilebiliyor .Mesut Özil’e eğer 50 milyon euro veriliyorsa Arda Turan’da bu değeri hak ediyor. Her geçen günde değerine değer katıyor.

Ceylan Çalışkan: En az 25 milyon euro

Şu anda nereden baksan Arda’nın bonservis bedeli en az 20-25 milyon Euro yapar. Bir maçla hemen bonservis bedeli artmaz. Sezonluk performansına bakılır. Bu seneki grafiği iyi.
Bu haftaki gibi goller artması lazım. Mesela Ronaldo yıllık ortalama 50-60 gol atıyor. Onun gibi sürekli atması gerekli.

Haberin Devamı

Batur Altıparmak: 40 milyon Euro mu? Arz talep meselesi

Gösterdiği performans ile çıkış sağladı. Sürekli olarak iyi bir grafik sağladı. Türkiye’den bu paralara gitmesi mümkün değildi. Avrupa’ya uyum sağladı. Gösterdiği performans onu bir yerlere getiriyor. Avrupalı takımların, Türk futbolcuları hakkında uyum sıkıntısı vardır. O yüzden Türk futbolculara rağbet yoktur. Arda iyi adapte oldu. Fiyatı otomatikman yükseliyor. Arda’yı 20-25 milyon eurodan aşağı vermezler. 40 milyon Euro mu? Bu arz talep meselesidir.

Hakan Şirin: En az 50 milyon Euro

Luca Modric çok iyi olduğu kesin. Arda Turan son haftaki performansını yükseltirse en az 50 milyon euro olması gerekir. Arda'nın kendine has stili ve tekniği var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!