Arda Turan Caddesi'nin fotoğrafını paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan Caddesinin fotoğrafını paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 09:58

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın ismi, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'daki Ordu caddesine verilmişti. Arda Turan, kendi adının verildiği cadde levhasının fotoğrafını instagram hesabında “Hayallerime başladığım sokak başladığın yere mutlaka dönersin!” notu ile paylaştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Pek az ünlü isme bir sokağa ya da caddeye adını verme fırsatı nasip olur. Özellikle bu mutluluğa yaşarken ulaşmak gerçekten de çok önemli bir olaydır. İşte bu mutluluğu yakalayan son isim Arda Turan oldu.

Barcelona’da top koşturan ve örnek hayatıyla beğeni toplayan Arda Turan, doğup büyüdüğü caddeye adının verildiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: “Hayallerime başladığım sokak başladığın yere mutlaka dönersin! Doğduğum büyüdüğüm caddeye ismimin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkürler! Annem ve babam her sabah oğullarının ismini görecekler çok şükür!

Arda Turan Caddesinin fotoğrafını paylaştı

Arda Turan kimdir?

Arda Turan, 30 Ocak 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa’da dünyaya geldi. Futbola henüz 8 yaşındayken, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başladı. 1997'den 2000'e kadar futbol yaşamını Altıntepsi Makelspor'da sürdürdü. Şu an Barcelona’da oynuyor.

BAKMADAN GEÇME!