Arda Galatasaray'da kalacak

Güncelleme Tarihi:

Arda Galatasarayda kalacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 13:45

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, yeni yönetimin hamlelerini çok doğru bulduğunu ifade ederek, "Yeni yönetimin dinamik bir çalışma arzusu var. Hepimiz yapılanlara umutla bakıyoruz. Şu ana kadar yapılanlar çok pozitif" dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'I İLERİYE GÖTÜRECEK EN DOĞRU İSİM FATİH TERİM'DİR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Süren, "Yönetim ve Fatih Terim çok doğru karar verdiler. Bu aşamada futbol takımında hamleyi yapıp, takımı ileriye götürebilecek tek isim Fatih Terim'di. Diğer alternatifleri düşünmek bile gerekmiyordu. Terim'i ayrı değerlendirmek gerekir. İkinci dönemindeki performansı gözetilerek böyle bir karar verilmedi. Belli dönemlerde başarısızlıklar olabilir. Bence bu dönem çok başarılı olacak. Yönetim Terim'in istediği takımı oluşturmaya çalışıyor. Galatasaray'ın yegâne hedefi şampiyonluk olmaktır; önce şampiyonluk ardından da Avrupa hedefine yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.
 
ARDA TAKIMDA KALACAKTIR

Arda'nın takımda kalacağına inandığını ifade eden Süren, "Arda'nın Galatasaray'da kalıp, yeteneğini sergileyecek ortamı bulması gerekir. Geçen sezon yeteneğiyle eşdeğer bir performans göstermedi. Bence Galatasaray'da kalması gerekiyor. Sanırım kendisi de kalmayı arzu ediyor. Bana göre takımda kalacak. Takımımızın da neticiye değiştirecek böyle bir oyuncuya her zaman ihtiyacı var" diye konuştu.  
 
TARAFTAR VE ESKİ YÖNETİCİLER HEP BİRLİKTE YÖNETİME DESTEK OLMALIYIZ, BİRLİKTE BAŞARI YÜRÜYÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ

"Drogba, transferi gerçekleştirilirse bize çok faydalı olur. Eğer transfer edilmezse onu ikame edicek bir başka yıldız alınacaktır. Miroslav Klose için de aynı şeyi düşünüyorum. Çok kaliteli Galatasaray'a faydası olacak bir futbolcu" diyen Faruk Süren "Seçimlerdeki sonuca da baktığımız zaman tüm Galatasaraylıların yeni yönetimden çok şey beklediğini görmüş bulunuyoruz. Zaten yönetimimiz bu bilinç içerisinde çalışıyor. Onlara taraftarımızın ve biz eski yöneticilerin destek olması gerekir. Başarıyı hep beraber yakalayacağız. Yapılması gerekenleri birlikte yapacağız. Bu iki-üç kişiye kalmış bir şey değildir. Bu yürüyüşe başladık. Dolayısıyla bu sene şampiyon olmak, sonrasında ise hep birlikte Avrupa'daki yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!