Aranan kan İspanya'da bulundu

Güncelleme Tarihi:

Aranan kan İspanyada bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 17:10

Cim-Bom, Almeria’da forma giyen Kamerunlu ön libero Modeste M’Bami’yi renklerine bağlıyor. Parasını alamadığı için sözleşmesini fesh edecek 27 yaşındaki yıldıza karşılık 1 milyon euro ödenecek.

Haberin Devamı

Orta sahasını defansif iki oyuncuyla güçlendirme kararı alan Cim-Bom aradığı ilk ön liberoyu İspanya’da buldu.

Vincenzo Grella defterini kapattıktan sonra yeni bir strateji belirleyen Galatasaray’ın, Almeria forması giyen Kamerunlu Modeste M’Bami için yoğun temaslarda bulunduğu ve 27 yaşındaki siyahi orta saha oyuncusuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Alman kulübü Hoffenheim’in ciddi olarak ilgilendiği M’Bami’nin, sarı-kırmızılı takımla anlaşması üzerine devreden çıktığı vurgulandı.

Almeria ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan M’Bami’nin sözleşmesindeki bir maddeyi koz olarak kullandığı ve bu yüzden İstanbul’a gelmesinde sorun yaşanmadığı bildirildi. İspanya’da yaşanan mali krizin futbol sektörünü de etkilemesi yüzünden Almeria’dan parasını alamayan Kamerunlu futbolcunun, Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulübün daha önce Fransa’da Marsilya, PSG ve Sedan formaları giyen M’Bami’nin sözleşmesindeki 1 milyon euroluk tazminatı ödeyerek transferi bitireceği vurgulandı.

Haberin Devamı

POULSEN MİSİLLEMESİ

Öte yandan Cim-Bom’un, Juventus’ta oynayan Poulsen’le ilgilendiği bildirildi. Stoch’u Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray’ın, ezeli rakibinin geçen sezon yoğun çabalara rağmen ikna edemediği başarılı ön liberonun peşinde olduğu ileri sürüldü. Danimarka’nın, Dünya Kupası kadrosunda yer alan 30 yaşındaki Poulsen’in, kulübü Juventus’la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!