Appiah’ın özlemi bitiyor

Güncelleme Tarihi:

Appiah’ın özlemi bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2006 00:04

Haberin Devamı

G.BİRLİĞİ maçı öncesinde Gana Milli Takımı kampından özel izin alınarak İstanbul’a getirilen Stephen Appiah, kendisine verilen değerin ve önemin karşılığını bu akşam oynanacak maçta ortaya koyacağı futbol ile ödeyeceğini söyledi. Önceki akşam Mısır’dan havalanan ve İtalya üzerinden Türkiye’ye gelen Ganalı oyuncu, dün akşam takımla birlikte antrenmana katıldı. Antalya kampına gelemeyen Appiah, takım arkadaşlarıyla hasret giderdikten sonra yaptığı açıklamada, "Taraftarı ve Samandıra’yı özlemiştim. Moralim çok iyi. Hocam görev verdiği takdirde sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım olarak iyi bir futbol sergileyip ligin ikinci yarısına 3 puanla girmek istiyoruz" diye konuştu.

Anelka yine manşette

İNGİLİZ basını Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka’yı manşetlerden düşürmüyor. Daily Mirror Gazetesi dünkü sayısında Anelka ile Souness için "Tuhaf ikili" başlığını kullandı. Newcastle Teknik Direktörü Graeme Souness’in 9 yılda 6 takım değiştiren aksi futbolcunun peşine düştüğüne dikkat çeken gazete, Albert Luque’nin Anelka’ya karşılık takas olarak Fenerbahçe’ye teklif edileceğini idda etti. İskoç teknik adamın bu konuda Başkanı Freddy Shepherd’i ikna etmek üzere olduğu ileri sürüldü.

Basın tribünü bugün açılıyor

FENERBAHÇE Stadı’nda merhum spor yazarı İslam Çupi’nin adının verildiği basın tribünü bugün hizmete giriyor. Ligin ilk yarısında Fenerium Tribünü’nün alt kısmında görev yapan gazeteciler, bugünden itibaren yeni bölümde oturacak. Kulbün resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre stadın 52 bin kişilik tam kapasiteye 5 Şubat’ta açılacak. Öte yandan Fenerbahçe yönetimi futbolcuların 1 milyon dolarlık prim ve taksitlerini bugün banka kanalıyla hesaplarına yatıracak.

Cavcav Aurelio için dava açtı

G.BİRLİĞİ Başkanı İlhan Cavcav, Marco Aurelio için Fenerbahçe’ye dava açtıklarını söyledi. Cavcav, Deniz Barış olayında olduğu gibi Aurelio ile de sözleşmelerinde özel bir madde bulunduğu, bunun için F.Bahçe’nin kendilerine belli bir ücret ödemesi gerektiğini belirterek, "Bu futbolcu için de F.Bahçe’den 1 milyon dolara yakın para alırız. Biz Fenerbahçe’den bu tür futbolcular için para almaya alıştık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fanatik Belde’ye Dev ekran TV

ÇEŞİTLİ binalar ile kaldırımların Fenerbahçe sevgisi nedeniyle sarı laciverte boyandığı Konya’nın Hüyük İlçesi’ne bağlı Çamlıca Beldesi’ne dev ekran televizyon hediye edildi. Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir’in başta Belediye binası olmak üzere, birçok mekanı, kaldırım bordür taşları, hatta su pompası kulübelerini bile sarı lacivert renklere boyatıldığı Belde’ye 120 ekran TV gönderdiğini açıkladı.

Fenerbahçe açık ara önde

LİGDE bugün 66. randevuya çıkacak olan Fenerbahçe ile G.Birliği arasındaki 65 maçlık rekabette sarı lacivertlilerin 26-12’lik üstünlüğü var. 27 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bugüne kadar oynanan maçlarda Fenerbahçe’nin 104 golüne başkent temsilcisi 75 golle karşılık verdi. En farklı galibiyeti Fenerbahçe 5-1 ile elde ederken, İstanbul’daki son maç da sarı lacivertlilerin 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Ekşioğlu’nun acılı günü

FENERBAHÇE Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu’nun babası Aslan Ekşioğlu vefat etti. Sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Ekşioğlu için resmi internet sitesinde için başsağlığı mesajı yayınlandı. Ekşioğlu’nun cenazesinin, bugün Altunizade’deki İlahiyat Camii’nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!