Antalya'da gündem Necati

Güncelleme Tarihi:

Antalyada gündem Necati
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 10:15

Antalyaspor'da kiralık oyuncular Tita, Jedinak ve Erhan Güven dahil, sözleşmesi biten tüm oyuncular Antalyaspor'da kalmak istiyor.

Teknik heyet ve yönetim, Necati Ateş'le kalan 3 maç sonrasında masaya oturacak. 2009-2010 sezonunda Antalyaspor'a çıta yükselten iskelet kadro korunacak ve 3-4 kaliteli oyuncu ile takviye edilecek. Transfer masasının kurulduğunu, özellikle iç transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde aralıklarla başlayabileceğini ifade eden Teknik Direktör Mehmet Özdilek "Bugün için transferden söz etmek yerine, ligin kalan 3 maçında toplayacağımız puanları düşünmek daha doğru olur diye düşünüyorum" dedi.

Özdilek şöyle devma etti: "Ama kısa bir süre sonra Antalyaspor'da kalmasını düşündüğümüz oyuncularla masaya oturacağız ve birebir görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Dış transfer konusunda da büyük bir gizlilik içinde takip ettiğimiz oyuncularımız var. Hocalarımızdan raporlar geliyor. Transfer konularının tamamını kalan 3 maç sonunda tüm medya mensupları ile kahvaltıda buluşacak ve yapacağımız toplantıda herşeyi açıklayacağım. Şimdi lütfen bu konuları kapatalım ve kalan 3 maçı kazanarak daha yukarılara çıkmanın hesabını yapalım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!