Anne dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm finali şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölüm finali şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 12:01

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı Anne'nin son bölüm finalinde Zeynep yüzünden kardeşinden ayrılacağını düşünen Turna, ondan hesap sorarken; Cengiz, korkunç planı için harekete geçti. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Anne dizisinin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı için arayış başladı. Dün akşam sürprizlerle dolu gelişmelerle izleyici karşısına çıkan Anne’nin son bölümünde Zeynep ve artık Melek olmayı seçen Turna arasındaki diyalog yüreklere dokundu. Finalde yaşananlar ise kafalarda soru işareti bıraktı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Anne’niin 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi yeni bölümleriyle duygu seli yaşatmaya devam ediyor. Senaryo örgüsü ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Anne’nin dün yayınlanan bölümünde Zeynep’i bir türlü affedemeyen Turna, onunla ilk defa yüzleşti. İkili arasındaki diyalog ekran başındakileri de derinden etkiledi. Anne’nin son bölüm finalinde Hasan’ın Necmi’den olduğunu düşünen Cengiz, korkunç bir plan yaptı. Turna ise kardeşinden ayrılmasının sebebi olarak gördüğü Zeynep’ten hesap sordu. Tüm bu gelişmelerin ardından yaşanacakları merak eden izleyiciler, Anne’nin 27. bölüm fragmanını araştırıyor. Anne yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep sağlığına kavuşarak herkesin yüzünü güldürmüşken doktordan gelen haber kafalarda soru işareti yaratır. Uzun süre komada kalmış biri olarak Zeynep’in tetkikleri endişe vericidir. Hastalık sürecinden kalma bir hasardan söz edilir. Henüz bu hasarın sonuçları tam olarak kestirilemese de Zeynep hayatının tehlikede olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır.Zeynep bu durumu Sinan dışında aileden kimseye söylemez. Zeynep’ten sakladığı sırla her geçen gün vicdanı ağırlaşan Sinan ise Zeynep’in kritik durumunu da öğrenince bocalar. Turna’nın ölmediği gerçeğini çok önceden bildiğini itiraf etmesi kolay olmayacaktır.Zeynep, Turna ve Hasan için çıkış yolu arıyorŞule’nin işten kovulması Cengiz’le aralarındaki gerilimi adım adım yükseltir. Kavga sırasında Şule’nin Necmi’yle arasında geçenlerden söz etmesi Cengiz’i çıldırtır. Hiç şüphesiz bunun faturası da yine Turna ve Hasan’a çıkar. Çocukların yaşadığı sefalet bir kez daha gözler önüne serilir. Bunu anlayan Zeynep hemen harekete geçecektir. Çocuklar için bir kurtuluş yolu arar. Fakat yaptığı şey hiç tahmin etmeyeceği sonuçlar doğuracaktır. Yaşanan sürpriz gelişmeler Zeynep ve Turna’yı bir kez daha karşı karşıya getirir.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!