Ankara'da "bağları koparma" telaşı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada bağları koparma telaşı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2013 13:06

Ankaraspor ile Polatlı BUGSAŞ Spor, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) uyarısı sonucunda aralarındaki resmi bağı koparmak için çalışmaları hızlandırdı.

TFF'nin, Ankaraspor ile Polatlı BUGSAŞ Spor, Trabzonspor ile 1461 Trabzon ve Anadolu Selçukluspor ile Torku Konyaspor kulüplerine aralarındaki resmi bağın en geç 13 Mayıs tarihine kadar sonlandırılması konusunda gönderdiği ihtarnameye ilişkin başkent temsilcileri, gerekli çalışmaları federasyonla koordineli şekilde yürütüyor.

Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, AA muhabirine çalışmaların devam ettiğini ve 13 Mayıs itibarıyla iki Ankara takımının yollarının ayrılacağını söyledi. TFF'nin istediği gerekli işlemlerin eksiksiz yürütüldüğünü belirten Yurtgüven, "Gereken ne ise yapılıyor. Süremiz 13 Mayıs'ta doluyor. Bu tarihe kadar aramızdaki resmi bağlar koparılacak" dedi.

Polatlı BUGSAŞ Spor ile ilişkilerini TFF'nin talimatlarına uygun hale getirileceğini kaydeden Ender Yurtgüven, sürecin sonucunda "herkesin kendi yolunda devam edeceğini" dile getirdi. Polatlı BUGSAŞ Spor Genel Menajeri Abdulkadir Dişçi de yaptığı açıklamada gerekli çalışmaları yaptıklarını ve 13 Mayıs'a kadar sorun kalmayacağını ifade etti.

Konuyla ilgili hazırladıkları raporları TFF'ye gönderdiklerini kaydeden Dişçi, "13 Mayıs'a kadar TFF'nin istekleri yerine getirilmiş olacak. Bir sıkıntı yok. TFF ile koordineli çalışıyoruz" diye konuştu. TFF, Polatlı BUGSAŞ Spor'a, Ankaraspor ile resmi ilişkisinin 13 Mayıs'a kadar sonlanmaması durumunda, şampiyon olsa bile kupasının verilmeyeceği, play-off'lara kalması durumunda ise maçların oynatılmayacağı uyarısını yapmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!