Analar ve Anneler dizisine final yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Analar ve Anneler dizisine final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 16:18

ATV ekranlarının sevilen dizisi Analar ve Anneler final kararı aldı. Analar ve Anneler dizisi reyting kurbanı oldu. Sinem Kobal ve Hazal Ergüçlü'nin başrol paylaştığı dizi 9. bölümde ekranlara veda edecek. Analar ve Anneler 9. final bölümüyle yarın akşam 20.00'de ATV'de.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Sinem Kobal, Hazal Ergüçlü ve Okan Yalabık'ın oynadığı "Analar ve Anneler" dizisi final kararı aldı. Büyük umutlarla başlayan ve 80'lerde geçen dizi ekranlara gelecek 9.bölümüyle seyirciye veda edecek.

ANALAR VE ANNELER 9.BÖLÜM FRAGMANI



ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Analar ve Anneler dizisine final yapıyor

Mustafa ve Kader bunca zaman sonra kavuşmuşlarken, önlerinde birden çok engel vardır. Mustafa, babası Salih'in Kader'e yaptıklarını öğrenince Salih'i vurmuştur. İkili, Salih'i oracıkta yaralı halde bırakıp, Murat'ı da yanlarına alarak kaçarlar. Halil'in olanları gördüğünün farkında değillerdir henüz. Halil, Kader ve Mustafa'nın peşine takılacaktır.

Diğer tarafta, Neriman'ın oyununa gelen Zeliha, Ayhan'ın avucunun içine düşmüştür. Ayhan, Zeliha'yı karakola götürdüğünde, Zeliha'dan istediğini almadan onu bırakmamaya yemin eder. Neriman'ın evinde Kader'in yemenisini bulan Zeliha ise, Neriman'ın bebeğini Kader'e verdiğinden emindir artık.