Anaç yönümü ortaya çıkarıyorum

Güncelleme Tarihi:

Anaç yönümü ortaya çıkarıyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 00:00

'Çocuklar Duymasın' isimli dizide Dominant Teyze karakteriyle gönüllerde taht kuran Zeyno Gönenç, 'Hayat Apartmanı'nda kapıcının eşi olan Feride karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

Dominant Teyze karakterine yakın projeler geldiği için bugüne kadar hiçbir yapımda yer almayan Gönenç, kuralı bu diziyle bozduğunu söylüyor. Üç çocuklu, çalışkan yufka yürekli bir karakteri oynadığından söz eden Gönenç, çocuk özlemini dizilerde giderdiğini söyledi. Gönenç, "Çocuk özlemini bir şekilde gideriyorum. Büyükleri tam çocuğum gibi hissediyormuş gibi yapıyorum. Mesela ufak olan çocuğum Zeynep'i kendi çocuğum gibi hissediyorum. Diğer büyük olan çocuklarımla arkadaşlık kurduk. Anaç yönümü daha çok ortaya çıkartabiliyorum" dedi.

Evliliği düşünmeyip sperm bankasına başvurarak çocuk sahibi olan ünlülere de değinen Gönenç, "Bence çok güzel bir şey. Leyla Kömürcü yaptı mesela. Onun röportajını izledim ve çok hoşuma gitti. Çok sağlam ayakları yere basan ne istediğini bilen bir kız. Bence çok doğru bir hareket yaptı. Hakikaten okurken gözlerim doldu. Ne güzel dedim, aferin dedim. Bir sürü şeyi göze alarak yapmış çünkü. Eminim ki baba olayında kendisi düşünmüştür eksikliği nasıl gidereceği yönünde. Anne de yetiştirebilir çocuğu. Ne mutsuz aileler var babaları hiç bakmıyorlar çocuklarına" dedi.

Haberin Devamı

Dizinin 'Bizimkiler' dizisiyle benzer özellikler taşıdığına dair çıkan haberlere ateş püsküren Gönenç, "Senaryoda benzerlikler yok. Konu apartmanda geçiyor. Orada da apartmanı bir kapıcısı vardı. O dizide daha çok ailenin üzerineydi. Burada Feride ile Sadık'ın hayatı işleniyor. Onun için benzerlik taşımıyor. Bir tek apartmanda geçmesi benziyor diyebiliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!