Amsterdam'da Kartal Yuvası açılacak

Güncelleme Tarihi:

Amsterdamda Kartal Yuvası açılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2013 17:24

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkan Aykut Torunoğulları ve yönetimi Başkan Fikret Orman'ı ziyaret etti. Avrupa'daki tüm Beşiktaşlıları kucaklayacak önemli projeler hazırladıklarını belirten Aykut Torunoğulları "Beşiktaşlılar kulüplerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyorlar.

Amacımız Avrupa'daki tüm Beşiktaşlıların kenetlenerek kulübün kombine bilet, Beşiktaş Kart, Beşiktaş dergisi, Beşiktaş Yandex, beşiktaş Bonus, KartalNet, Kartalcell, kongre üyeliği, Kart1903 gibi önemli etkinliklerde tüm taraftarlarımızı bilgilendirerek kulüplerine sahip çıkılması konusunda organizasyonlar yapacağız. Bu konuda Başkanımız Fikret Orman ve yönetimine gerekli projelerimizi sunduk" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise yurt dışı ve içindeki tüm derneklerin kulüplerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarından mutlu olduklarını belirtirken "Hollanda Beşiktaşlılar derneğinin kulübün zor günlerinde verdikleri destekle bizleri umutlandırmıştır. Hollanda'da Amsterdam ve çeşitli kentlerinde kartal yuvaları mağazalarının kurulması için de ön çalışmalar yapılıyor. Avrupa'nın tüm önemli noktalarındaki kentlerde organizasyonlar oluşturulması için çalışmalara destek olacağız"
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!