Vatanım Sensin dizisi son bölüm finalinde yıkan ölüm... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi son bölüm finalinde yıkan ölüm... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 23:05

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından başladı. Kurtuluş Savaşı dönemi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de konu edildiği Vatanım Sensin'in son bölümünde Milli Mücadele'de yeni bir dönem başladı. Finale ise durumu ağır olan Hasibe Ana ve Cevdet'in diyalogları damga vurdu. Hasibe Ana, oğlunun vatan için çalıştığını öğrendikten sonra hayatını kaybetti. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Türk Ordusu’nu iki cephede savaşmaya zorlayan Yunan Kumandanı Filippos, planının başarılı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türk Ordusu’nu iki cephede savaşmaya zorlayan Yunan Kumandanı Filippos, planının başarılı bir şekilde ilerlediğini söylüyor; Cevdet duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor! Yunan Ordusu'nun ilerleyişinin durdurmak için İsmet Paşa'nın emri, Cevdet'i güç bir duruma düşürür. Cevdet, Türk Ordusu'nun üzerine ateş emri verecektir. 
Yunan Ordusu, Anadolu'nun içlerine doğru ilerlemeye başlar. Kütahya'nın işgal edilmesinden sonra Eskişehir'in kapılarına dayanır. Bu Türk Ordusu'nu yeni planlar yapmaya zorlar ve İsmet Paşa, Cevdet'e önemli bir vazife verir. Bu vazife, Cevdet için oldukça kritik bir karardır. Zira kendi askerlerinin üzerine ateş emri verecektir. İzmir'deki çatışmalar giderek artar ve Milli Mücadele'de yeni bir dönem başlar. Yunan Kumandanı Filippos ise işgalci devletlerle birlikte bu savaşı kazanacaklarına inanır.



 

BAKMADAN GEÇME!