Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 18:00

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu hakkında tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizi Ufak Tefek Cinayetler hakkında yeni sezon bilgisi merak ediliyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı diziseverler tarafından merak ediliyor. Kanal tarafından bir açıklama yapılıp yapılmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu hakkında net bir tarih verilmedi fakat Star TV dizinin Eylül ayı içerisinde yayınlanacağını duyurdu.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Her şey açığa çıkıyor!

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!