Şahin Kendirci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Şahin Kendirci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 14:30

'O Ses Çocuklar' yarışmasının şampiyonu olan ve son olarak 'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandırmasıyla gündeme gelen Şahin Kendirci'nin kim olduğu merak konusu oldu. Küçük yaşına rağmen güzel sesiyle dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendirci'ye dair bilgi almak isteyen vatandaşlar, 'Şahin Kendirci kimdir?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, Şahin Kendirci'nin hayatına ilişkin bazı bilgiler

Haberin Devamı

O Ses Çocuklar'da birincilik yaşayan Şahin Kendirci, 'Müslüm' filminde seslendirdiği 'Adana'ya gidelim' türküsünü O Ses Türkiye'de de seslendirdi. Bu gelişmenin ardından Şahin Kendirci günün en çok merak edilen isimlerinden oldu. İşte, Şahin Kendirci hakkında merak edilenler...

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Kendirci 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de 'O Ses Çocuklar' yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir.

Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

Haberin Devamı

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!