Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni sezon bölümü heyecan yarattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni sezon bölümü heyecan yarattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 23:17

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ekranlara gelen yeni sezon bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan yeni sezon bölümünde fırındaki patlamadan, Baba Haydar sayesinde kurtulan Üsküplü, Said ve Mevlüt, Kut şehrinin altında konumlanmışlardı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde şehrin güvenliği için görevlendirilen Hamilton, halka ve ordusunda ki Müslüman Hintli askerlere zülüm etmekteydi ve bunun intikamını alacak olan Üsküplüydü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Fırındaki patlamadan, Baba Haydar sayesinde kurtulan Üsküplü, Said ve Mevlüt, Kut şehrinin altında konumlanmışlardır. 2 ay boyunca tüneller kazan Teşkilatçılar için nihayet İngilizlere vuracakları ilk darbenin günü gelmiştir. Şehrin güvenliği için görevlendirilen Hamilton, halka ve ordusunda ki Müslüman Hintli askerlere zülüm etmektedir ve bunun intikamını alacak olan Üsküplüdür… İngilizlerin karargahını patlatırlar, Üsküplü bu arada İngilizlerin içine soktuğu casusu tarafından aldığı bilgiyi Selman-ı Pak’ta konumlanmış olan Nurettin Bey’e götürmelidir. Zira Çanakkale’de kaybeden İngilizler, geri çekilme oyunu ile Selman’ı Pak’tın savunma düzenini bozmaya ve Bağdat’ı ele geçirmeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!