Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 22:54

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alındı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürdü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler. Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürmektedir. Umut, her yıl olduğu gibi ilk gününde okula, annesi ve babasıyla birlikte gitmek ister. Ahmet ve Müjgan çocuklarının bu isteğini bir kere daha yerine getirirler.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!