Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar ne zaman başlıyor İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 12:06

Arka Sokaklar yeni sezona bomba gibi bir bölümle girmeye hazırlanıyor. Bu yıl 13. sezonu ile ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar'da heyecan yine dorukta olacak. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul'un asayişini sağlamak için elinden geleni yapmaya devam edecek. Peki, Arka Sokaklar yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, dizinin yayımlanan yeni sezon fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 13. sezonu ile Kanal D ekranında ekranlarda izleyicisiyle buluşacak. Arka Sokaklar Eylül ayında 13. sezon ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. 

Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir.

Haberin Devamı

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!