“I Am You” filminin çekimleri tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

“I Am You” filminin çekimleri tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 13:28

Yapımcılığını Lawrence Bender yaptığı yönetmenliğini Amerikalı yönetmen Sonia Nassery Cole yönettiği “I Am You” filmminin oyuncu kadrosunda Defne Kayalar ,Cansu Tosun,Hakan Aydın,Damla Sönmez ,Ali Aksöz,Kaan Songun Ushan Çakır, Defne Samyeli gibi oyuncuların oynadığı “I Am You’ filminin çekimleri İstanbul'da tamamlandı.

Haberin Devamı

“I Am You “ adlı yabancı yapım filmin dünyadaki mülteci sorununu anlatan filmde oynayan oyuncu Hakan Aydın, filmde Kamal karakterine hayat verdi. Filmde ( Nazo) Cansu Tosun’un babasını oynayan Hakan Aydın filmin yönetmeni Sonia Nassery Cole iyi anlaştığını hiç yabancılık çekmediğini, kendisiyle ile çalışmış olmanın kendisi için çok büyük şans olduğunu film setinde kendisinden çok şeyler öğrendiğini dile getirdi.

Filmin çekimleri bittikten sonra oyuncu Hakan Aydın ile olan dostluğu devam eden yönetmen Sonia Nassery Cole boş zamanlarını İstanbul’u gezerek ve Türk yemeklerinin tadarak geçiriyor.

“I Am You” filminin çekimleri tamamlandı

Yurt dışında bir çok film festivallerine katılacak olan “I Am You” filmi Eylül ayında da Türkiye'de izleyiciyle buluşacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!