Hayat Sırları dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sırları dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 23:11

Hayat Sırları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Sırları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde İnci, Tekgöz’ü karşısında bulunca artık kaçış olmadığını anladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Sırları dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher ve Burak’ın ayrılığındaki sır perdesi aralandı. Seher yüklerini tek başına taşımaktan yorulup her şeyi Kemal’e anlattı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

 

İnci, Tekgöz’ü karşısında bulunca artık kaçış olmadığını anlar. Mustafa’yı ve ailesini korumak için Tekgöz’ün istediklerini yapacak mı? Seher ve Burak’ın ayrılığındaki sır perdesi aralanıyor! Seher yüklerini tek başına taşımaktan yorulup her şeyi Kemal’e anlatıyor. Hakan, babasına ve Kuzgun ailesine adım adım yaklaşırken Tekgöz’ün verdiği süre dolmak üzere!  İki kardeş Seher’in sorunlarını çözebilecek mi? Ayşen yaptıklarını Burak’tan saklayabilecek mi?

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!