Aman doktor bir çare

Güncelleme Tarihi:

Aman doktor bir çare
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2010 00:00

Süper Lig’de kritik haftalara girilirken Beşiktaş adeta revire döndü. Siyah beyazlılarda İbrahim Toraman, İbrahim Kaş ve Rüştü’nün de katılmasıyla sakat sayısı 10’a çıktı.

ANKARAGÜCÜ beraberliğiyle şampiyonluk yarşında yara alıp lider Bursaspor’un 5 puan gerisine düşen Beşiktaş’ta sakatlık krizi yaşanıyor. Başkent’e 3’ü kaleci 17 futbolcuyla gitmek zorunda kalan siyah beyazlılarda, Ankaragücü’nde ayaklarına darbe alan İbrahim Toraman, İbrahim Kaş ve kaleci Rüştü’nün de katılmasıyla sakat futbolcuların saysı 10’a yükseldi. Sakat futbolculardan 7’sinin önümüzdeki haftaki Trabzonspor maçında oynamayacak durumda oluşu teknik direktör Mustafa Denizli’yi düşündürüyor.
Aman doktor bir çare

Siyah beyazlı kulübün basın sözcüsü Prof.Dr. Mete Düren, kulüp doktorları Şenol Akman ve Devrim Urgun’la sakat futbolcuları durumu konusunda sürekli irtibat halinde olduğunu söylerken, bu oyuncuların durumu hakkında bilgi verdi.

Üçü yetişecek

Tello’nun sakatlığının geçmediğini, Nobre’nin durumunun netleşmediğini ifade eden Düren, Ferrari’nin sağ kasık küçük kas grubunda ikinci derecede zorlama ve ödem olduğunu ifade etti ve bu futbolcunun sahalara 2 haftadan önce dönemeyeceğini ifade etti.

Sol ayak bileğine darbe alan Ernst’teki minimal ödemin geçirilmesi için tedavisine devam edildiğini belirten Prof.Dr.Mete Düren, sol arka adalesinde kanama bulunan Nihat’ın tedavisinin sürdüğünü, Tabata’ya yoğun tedavi uyguladıklarını, kaleci Ramazan Özcan’ın ise sağ dizinde ağrısı bulunduğunu söyledi.

Ankaragücü maçında sakatlanan İbrahim Toraman’ın ayak topuğunda ezilme, İbrahim Kaş’ta kas ezilmesi, Rüştü’de de adale ağrısı bulunduğunu ifade eden Düren, bu oyuncuların dünkü idmana çıkmadığını açıkladı. Prof.Dr.Mete Düren, “10 tane sakatımız var. Bu oyuncular içerisinde İbrahim Toraman, Rüştü ve Ernst’in Trabzonspor maçında oynama ihtimali bulunuyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!