Altın Küre kesmedi onun gözü Oscar’da

Güncelleme Tarihi:

Altın Küre kesmedi onun gözü Oscar’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2006 00:00

İngiliz oyuncu Rachel Weisz, Hollywood’a kendini kabul ettirdi. Önce Altın Küre ödülünü aldı, şimdi de Oscar ödülüne aday. OK Dergisi’nde yayınlanan röportajda genç oyuncu, aşkı uğruna New York’a yerleştiğini itiraf etti.

Rachel Weisz, 34 yaşında. Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky ile çok mutlu bir beraberliği var. Güzel oyuncu, dört ay sonra anne olacak. Düğün tarihini saptamaya çalışırken hamile olduğunu öğrenen genç oyuncu, düğünü doğumdan sonraya bıraktıklarını belirtti.

İngiliz oyuncuya niçin New York’a yerleştiği sorulduğunda verdiği cevap şu oldu: "Aşık olduğum erkek New York’ta yaşıyor. Ben de onunla beraber olabilmek için bu dev şehre geldim."

Rachel Weisz Amerika için, "Bu ülke sanki başka bir gezegende" diyor: "Geleneklerine göreneklerine alışmak çok zor. Kendimi sürrealist bir ortamda buldum."

Bu arada yıldız, sevgilisini övmekten de geri kalmıyor: "Darren çok kültürlü bir erkek. Dünyada dolaşmadığı yer kalmamış. Özellikle Avrupayı çok iyi tanıyor. Kültürlü ve anlayışlı bir erkekle beraber olmak bana büyük mutluluk veriyor."

Boş zamanlarını müzik dinleyerek geçirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Mumya" ve "Mumyanın Dönüşü" gibi filmlerdeki başarısıyla kendini dünyaya tanıttı. "Constant Gardener" filmindeki performansıyla da bu yıl en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Altın Küre’yi kazandı. Oscar ödülüne de aday gösterilmesi, filmi izleyenleri hiç şaşırtmadı.

Kısaca aşkının peşinden okyanusu aşıp Hollywood’da şöhreti bulan Catherine Zeta Jones ve Kate Beckinsale gibi İngiliz oyuncuların arasına, bir kişi daha katıldı... Güzel oyuncu bundan sonra Amerika’da yaşayacağını ve sadece bu ülkede film çevireceğini söylüyor. Sevdiği erkek Amerika’da yaşadığı için bu fedakarlığı (!) göze almış Weisz .

Diyet mi, o da ne

Rachel Weisz, diğer meslektaşları gibi günlerini diyet yemeklerle geçirmekten hoşlanmıyor. Hamburger yemeyi ne kadar sevdiğini anlatırken gözleri parlıyor. Fakat sürekli kamera karşısında olan bir kadının sevdiği yiyeceklerden vazgeçmesi gerektiğini de kabul etmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!