Alternatifleri şimdiden hazır

Güncelleme Tarihi:

Alternatifleri şimdiden hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 00:54

Fikret Orman, Almeida ve Fernandes’le sözleşme yenileyemezlerse B planının hazır olduğunu söyledi.Yeni stadyumları Vodafone Arena konusunda biraz geciktiklerinin altını çizen Beşiktaş Başkanı, “Ağustos’ta bu stadın bitmeyeceğini biliyorum ama hedef koyuyorum. Ve o tarihte açacağız. Yağmur kesildiği anda 1 hafta içinde de temeli atacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Almeida ve Fernandes’in sözleşme konusunda dün BJK TV’de son noktayı koydu. Orman “Her ikisi de çok karakterli oyuncular. Almeida için biz her halükarda fona faizleriyle 2.5 milyon Euro ödeyeceğiz. İki oyuncuyla görüşmelerimizde arada mali anlamda fark var ver kapanmadı. Gösüşmeleri askıya aldık. Benim yenileme konusunda umudum çok. Ama olmazsa da alternatiflerimiz hazır” dedi.

DEMİRÖREN HİBE EDECEKTİR

YILDIRIM Demirören’in kulüpten alacağı 103 milyon lira ile ilgili Orman “Henüz hibe etmedi. Ama elindeki senetleri tahsil etmek için de hiç kulübe gelmedi. Ben Demirören’in paranın büyük kısmını bağışlayacağını düşünüyorum. Benim derdim hesap sormak değil hesap görmek” diye konuştu. Orman, stat konusunda ise geç kaldıklarını belirtip “Ağustos’ta bu stadın bitmeyeceğini biliyorum ama hedef koyuyorum. Ve iddia ediyorum o tarihte açacağız. Yağmur kesildiği anda 1 hafta içinde temeli atacağız” dedi.

Haberin Devamı

TORAMAN VE SEZER AFFEDİLMELİ

KAVGA ett,ikleri için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer’i çok sevidiğini ifade eden Fikret Orman “Bence affedilmeliler. Ama kararı verecek olan ben değil Önder Özen ve teknik ekibimiz. Sanırım bu konuda karar devre arasında verilir. Belki oyuncuları 6 aylığına kira vermek de söz konusu olabilir” dedi. Orman, Koç Grubu ile futbol ve hentbol için sözleşme imzalayacaklarını da belirtti.

Stat imzaları atılamadı

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Arena’nın yapımı konusunda, Spor Genel Müdürlüğü ile protokol imzalamadıklarını açıkaldı. Çebi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda bir araya geldi. Siyah beyazlıların eksik evrak sundukları gerekçesiyle stat inşası askıya alındı. Beşiktaş, evraklarını tamamladıktan sonra imzalar atılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!