"Alt lig takımları kupada tehlikeli"

Güncelleme Tarihi:

Alt lig takımları kupada tehlikeli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 23:06

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor'u 3-2 yendikleri maçla, “Bizim gibi takımlar alt liglerdeki takımlarla bu tür kupalarda karşılaşmak istemez, çünkü zor geçer” dedi.

Skibbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ortaya koyulan oyundan memnun olmadığını belirterek, “Maçta üzücü olan şey ise öne geçtiğimizde konsantrasyonumuzun dağılması. Her golden sonra gol yememiz. İyi olan ise sağ kanadın iyi işlemesi. Oyuncularım bireysel olarak iyi olmalarına rağmen bu çok da oyuna bu yansımadı. Bizim gibi takımlar alt liglerdeki takımlarla bu tür kupalarda karşılaşmak istemez, çünkü zor geçer. Gümüşhanespor iyi oynadı” diye konuştu.

Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Skibbe, kupa statüsünün değiştiğini ve uzun bir yollarının olduğunu kaydetti.

-Gümüşhanespor cephesi-

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ise Ziraat Türkiye Kupası maçları için Türkiye Futbol Fedarasyonu'nu (TFF) tebrik ettiğini söyledi.

Bu tür kupa maçlarında küçük büyük takımların eşleşmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan İncedal, şunları kaydetti:
“Kardemir Karabükspor bizim rakibimiz değil. Süper Lig'de mücadele eden kaliteli bir takım. Ancak saha içi uygulamalarda her şey eşitti. Biz de yüreğimizle mücadele ettik. Sahada kendine güvenen, mücadeleci, yürekli bir Gümüşhanespor vardı. Çok yeni bir takımız, 20 yeni futbolcu geldi. Ligimizdeki mücadelemizde daha iyi olacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!