"Alpaslan Erdem ile ilgilenen kulüpler var"

Güncelleme Tarihi:

Alpaslan Erdem ile ilgilenen kulüpler var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 14:57

Bucaspor Basın Sözcüsü Yaykıran: "Alpaslan Erdem'i transfer etmek isteyen kulüplerle görüşmelerimiz sürmektedir"

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Alpaslan Erdem'i transfer etmek isteyen kulüplerle görüşmelerimiz sürmektedir" dedi.

Yaykıran, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerine devam ettiklerini, bu akşamki çalışmada denenen yabancı oyuncularla genç futbolcuların son durumunu görmek için bir maç yapılacağını belirtti.

Fatih Özçelik ve Burak Ayaz'ın sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışacağını kaydeden Yaykıran, Umut Gündoğan'ın ise rahatsızlığı nedeniyle
bugünkü antrenmana katılmayacağını bildirdi.

Yaykıran, Kaleci Ömer Kahveci'nin kulüp kayıtlarında 140 bin lira alacağının olduğunu belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ömer Kahveci'nin hesabına dün öğleden sonra bir yanlışlığa meydan vermemek için alacağımız saklı olmak kaydı ile 190 bin lira yatırılmıştır. Milli oyuncumuz çalışmalarını kadromuzda sürdürmektedir. Yabancı oyuncularımızdan Luiz Henrique dün akşam tesislerimize ulaşmıştır. Diğer yabancı futbolcumuz Nsaliwa ise bugün İzmir'de olacak ve çalışmalara katılacaktır. Alpaslan Erdem'i transfer etmek isteyen kulüplerle görüşmelerimiz sürmektedir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!