Alooo ben Alex araba kazandınız

Güncelleme Tarihi:

Alooo ben Alex araba kazandınız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 00:00

Sarı lacivertli kulüp kampanyanın birinci yılına özel 150’den fazla ödül dağıtırken, kaptan günün en büyük hediyesi olan Ford Mondeo için bir taraftarı arayacak ve ona sürprizi verecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü’nün GSM hattı Fenercell’in birinci yıl kampanyasında büyük ödülü kazanan aboneyi telefonla arayarak, “Alo ben Alex, Fenercell’den bir araba kazandınız” diyerek müjdeyi verecek. Can Bartu Tesisleri’nde bugün  yapılacak antrenman öncesi Alex, Fenercell’in 1-31 Mart tarihlerinde düzenlediği kampanyanın büyük ödülü  olan 2010 model Ford Mondeo otomobili kazanan aboneyi telefonla arayıp, müjdeli haberi iletecek.
Emre ve Volkan da var      
Kampanyada yer alan 2 kişilik Sri Lanka tatilini kazanan aboneyi Emre  Belözoğlu, az sayıda üretilen “Asr-ı Fener” kitabını kazanan talihliyi ise  Volkan Demirel arayarak, kazandıkları ödülü bildirecek.
Ödül yağmuru
Bu arada, kampanya kapsamında, 20 Netbook, 50 cep telefonu, 10 LCD TV ve 10 “Ipod Touch”, 2 kişilik Kapadokya tatili, 5 kişiye çift kişilik 2010-2011 sezonu futbol kombinesi, efsane kaptanların imzaları ile 10 adet efsane forma  kazanan aboneler de noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!