Alman futbol efsanesi Andreas Brehme'yi Türkler kurtaracak

Güncelleme Tarihi:

Alman futbol efsanesi Andreas Brehmeyi Türkler kurtaracak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2014 18:14

Maddi açıdan zor günler yaşayan Alman futbol efsanesi Andreas Brehme'ye yardım için Türk sanatçılar el ele verdi. Ege, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ferna Anıl Yarkın ve Metin Özülkü, geliri Brehme'ye verilmek üzere Almanya'da konser verecek.

Haberin Devamı

Efsane futbolcu Andreas Brehme’ye 200 bin Euro borcu karşılığında bir dönem antrenörlüğünü de yaptığı Oliver Straube tarafından tuvaletleri temizlemesi için iş teklif edilmesi, geçtiğimiz hafta dünya basınının gündemine bomba gibi düşmüştü.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; ünlü futbolcunun düştüğü bu zor durum, duyarlı Türk sanatçıları da harekete geçirdi. Ege,Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ferda Anıl Yarkın ve Metin Özülkü’den oluşan ‘Ünlüler Orkestrası’ Alman futbolcuya yardım elini uzatmaya karar verdi.

Alman futbol efsanesi Andreas Brehmeyi Türkler kurtaracak


Alman futbolunun efsane sol kanat oyuncusu, İtalya 90'da kupayı kaldıran kadroda yer alıyordu.

Haberin Devamı


BERLİN'DE KONSER VERECEKLER

Bir yardım konseri vermek için harekete geçen Ünlüler Orkestrası, Berlin’de bütün gelirinin Brehme’ye kalacağı bir yardım konseri verecek. Orkestranın fikir babası Zeki Aköz, konsere Sezen Aksu’dan Kenan Doğulu’ya kadar birçok ünlüyü davet edeceklerini açıkladı. Reyhan Karaca ise, “Futbolla hiçbir alakam yok. Burada önemli olan insanlık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!