Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a eleştiri: 'Hep aynı laflar'

Güncelleme Tarihi:

Ali Şenden Aziz Yıldırıma eleştiri: Hep aynı laflar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 17:24

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen katıldığı bir programda, Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş için sarf ettiği sözlerin aksine ''Beşiktaş güle güle şampiyon oldu'' dedi ve Yıldırım'ı eleştirdi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan, ''Beşiktaş güle güle şampiyon oldu. Stadyumları yoktu. Statları olamamasına rağmen Guinness rekorlar kitabına girecek başarı elde etti. Çünkü kendi sahasında oynamayıp dışarıda oynayacak, bu kolay değil. Yeni statları da muhteşem bir stat. Herkesin fikri kendine'' şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK SAYILARI AZİZ YILDIRIM'LA AYNI
Şen, ''Mehmet Topal da Gökhan da bu takıma bunca yıl hizmet ettiler. Hizmet ederken de en alasını yaptılar. Onların olduğu dönemde şampiyonluk sayısı Aziz Yıldırım'la aynı.. Oyuncuların aldığı parayı belirtmenin anlamı yok.. İnsanlar aldıkları paraları görüp kızgınlık duyabilir'' ifadelerini kullandı.

HER TARAFTA İKİNCİ OLDUK
Eski başkan Şen, ''Fenerbahçe'nin gündeminde seçim yok. Takvime göre seçim var.. Aziz Yıldırım seçimi kendine göre organize edecek. Kendisi açık açık belirtiyor. Yaparsam böyle, yapmazsam böyle olur diyor. Yaptıkları samimi bir insanın açıkladığı tablo. Bundan taraftar memnun kalmaz. Aynı teknik adam takımı mutlu etmeyecek.. Gelecek sene Beşiktaş ve Galatasaray daha iyi olacaktır. Onun için gelecek sezon işimiz daha zor olacaktır. Her tarafta ikinci olduk. Başarısız bir sezon geçirdik'' dedi.

Haberin Devamı

AYNI LAFLAR
Şen, Aziz Yıldırım, ''Şampiyonluğu hakemler belirledi'' sözü için ''Şampiyonluğu hakemler belirledi sözleri yıllardır aynı laflar...'' ifadelerini kullandı.

KULÜBÜ BORÇLU BIRAKMAYACAĞINI SÖYLÜYOR
Ali Şen, ''Mali yönde bizim kulüpteki durumumuzu tam olarak bilmiyorum. Ben Ali Şen olarak, 50 yılını Fenerbahçe'ye vermiş olarak, iki dönem başkanlık yapmış bir kişi olarak mali durumu bilmiyorum. Bilmem gerekir.. Bilenlere soruyorum kimse bilmediğini söylüyor.. Aziz Yıldırım'da en iyi bilen bir kişi olduğundan bir tehlikenin olmadığını söylüyor. Kulübü borçlu bırakmayacağını söylüyor. Biz de başkana inanıyoruz'' dedi.

VEFA ÇEKMESİN CEFA, YAPSIN SEFA
Şen, Vefa Küçük'ün kendisine yönelik sözleri için, ''Vefa Çekmesin cefa, yapsın biraz sefa...'' dedi. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!