Aleyna Tilki ehliyetsiz araç kullandı, sosyal medyada olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Aleyna Tilki ehliyetsiz araç kullandı, sosyal medyada olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 15:28

Geçtiğimiz yıl 18 yaşından küçük olmasına karşın alkollü mekanlarda sahneye çıktığı için gündeme gelen Aleyna Tilki, bu kez ehliyetsiz direksiyon başına geçti.

Haberin Devamı

16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, son zamanlarda deldiği yasaklarla ve polemiklerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak arkadaşlarıyla gittiği Kuruçeşme'de, 18 yaşından küçüklere yasak olmasına rağmen nargile içerken görüntülenmiş ve eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Genç şarkıcı, bu kez ehliyetsiz direksiyon başına geçip araba kullandı.

18 YAŞINI DOLDURMADIĞI İÇİN EHLİYETİ BULUNMUYOR

18 yaşını doldurmadığı için henüz ehliyeti bulunmayan Tilki'nin, araç içinde rahat hali dikkati çekti. Ünlü şarkıcı, bu anlarının videosunu çekerek, İnstagram hesabından paylaştı.

Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik ise Aleyna Tilki'nin bu görüntüleri üzerine şikayetçi oldu. Çelik, sosyal medya hesabından, "Bu bir ihbardır! Yaşı 16 olduğu için sahnelere çıkamayan Aleyna Tilki'yi bu yaşta ehliyetsiz araba kullanarak diğer insanların canını tehlikeye atmasından dolayı önce kınıyor sonra da trafik ekiplerine şikayet ediyorum" mesajını yayımladı. Tilki ise kişisel Twitter hesabından açıklama yaparak; "Panik yapmayın yahu. Trafiğe falan çıkmadım, boş bir otopark orası... Yerdeki çizgilere bakın anlarsınız" dedi. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!