Alex yedek takımda çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Alex yedek takımda çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 11:59

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, günün ilk çalışmasını sabah yaptı.

Miracle Oteli'nin sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Aykut Kocaman saha içerisinde oyuncularla toplantı yaptı. Kocaman, oyuncularından kahvaltı ve yemek saatleri gibi konularda kamp kurallarına uymalarını istedi. Kocaman, "Fenerbahçe'ye yakışır şekilde kampı tamamlamanızı istiyoruz. Bugünden itibaren iki antrenmanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çok çalışacağız, hep çalışacağız, limitlerimizi zorlayacağız. Umuyorum, inanıyorum ki bıraktığımız kötü izleri sileceğiz. Bunu yapacak güçteyiz" ifadelerini kullandı.

ALEX YEDEK TAKIMLA ÇALIŞTI

İki grup halinde çalışan sarı-lacivertli ekipte, takım kaptanı Alex de Souza yedek takımla çalıştı. Alex'in yanı sıra Cristian, Özer, Santos, Bilica, Dia, Uğur, Bekir, İlhan ve Hasan yedek takımda yer aldı. Bu grup düz koşu ve kanat organizasyonlarının ardından Volkan ve Ertuğrul'un koruduğu kaleye şut çalışması yaptı. Yeni Malatyaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan oluşan diğer grup ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Sarı takım Emre, Selçuk, Yobo, Okan, Miroslav Stoch, Semih, mavi takım ise Berk, Mehmet, Niang, Caner, Gökhan ve Lugano'dan oluştu.

GÜİZA DÖNÜYOR, GÖKHAN GÖNÜL TAKIMLA ÇALIŞTI

Antrenmanda sakatlığı geçen Gökhan Gönül çalışmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Tedavisi süren Güiza ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı topla çalışma yaptı. Güiza'nın akşam takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Gökay, açık lise sınavına katılmak üzere İstanbul'a gitti.

GÖKHAN GÖNÜL'DEN ŞIK GOLLER

Çift kale maçta Gökhan Gönül attığı birbirinden şık gollerle alkışlandı. Sakatlıktan yeni kurtulan ve bugün ilk kez takımla birlikte çalışmalara katılan Gönül, dar alandaki çift kale maçta attığı birbirinden güzel gollerle sakatlıktan tamamen kurtulduğunun sinyalini verdi.

TARAFTARLARDAN MORAL

Antalya, Alanya ve Kumluca Fenerbahçeliler Derneği'ne üye bir grup taraftar da tesislere gelerek antrenmanı izledi. Meşaleler yakarak ve tezahüratlarla futbolculara destek veren Sarı-lacivertli taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman'a da, "Hep destek tam destek" sloganlarıyla destek verdi. Dernek temsilcileri, antrenman sonrası futbolculara tatlı ve meyve ikram ederek, çiçek verdi.

Antrenman sonrası futbolcular, taraftarların yanına gelerek onları alkışladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!