Alex ile Neymar takım arkadaşı oluyor

Güncelleme Tarihi:

Alex ile Neymar takım arkadaşı oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 17:20

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kadro dışı bırakılmayı kabul etmeyen ve sözleşmesini fesheden Alex de Souza’nın ülkesine döneceği konuşulmaya devam ederken, Brezilya basınında ilginç bir haber yayınlandı.

Haberin Devamı

Palmeiras, Coritiba ve Cruzeiro takımlarından birine gitmesi beklenen Alex de Souza’ya sürpriz bir talip çıktı Son yılların önemli yıldızlarından Neymar’ın da formasını giydiği Santos kulübü Vila Belmiro Stadının tecrübeli futbolcuya açık olduğunu bildirdi. Santos teknik direktörü Muricy Ramalho uzun zamandır 10 numaraya ihtiyaç duyduğunu özellikle Sao Paulo’ya transfer olan Paulo Henrique Ganso’nun boşluğunu Alex ile doldurmak istiyor.

Fox Sports Brezilya’ya konuşan deneyimli teknik adam, “Alex, harika bir oyuncu. Futbolu aklıyla oynayan, topu istediği yere gönderebilen büyük bir yetenek. Bize artı değer katacağını düşünüyorum. Özellikle pozisyonu gereği 10 numara ihtiyacımızı giderebilecek bir isim ve kapılarımız ona sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Luis Alvaro Ribeiro ise teknik direktör Ramalho’yu destekledi. Başkan, “Alex de Souza’yı kulübümde görmek en büyük dileğimdir” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!