Alacağım Hocam alacağım

Güncelleme Tarihi:

Alacağım Hocam alacağım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 00:00

“Delgado ve Yusuf’un yerini doldurmalıyız” diyen tecrübeli çalıştırıcıya, Yıldırım Demirören’in cevabı gecikmedi: “Hiç merak etme hocam. Öyle bir transfer yapacağım ki Türkiye ayağa kalkacak. Yüzünü güldüreceğim.”

Haberin Devamı

BODRUM’daki tatilini yarıda keserek Antalyaspor maçı için İnönü Stadı’na koşan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşma sonunda 3 puan alınsa da oldukça keyifsizdi.

Sezona İstanbul BŞB beraberliğiyle başlayan takımın, taraftar desteğinden yoksun olmasına rağmen iyi futbol sergilemesini bekleyen ve rahat bir galibiyet alacaklarını uman Demirören, skora sevindi ama takımın performansını beğenmedi.

Mahcup olmak istemiyorum

Elde edilen sezonun ilk galibiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Denizli’yi tebrik eden Yıldırım Demirören, “Hocam geçen sezonki sıkıntıların bu defa yaşanmasını istemiyorum” dedi. Takımın görüntüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Demirören, şöyle devam etti:
“Senin de rahatsızlığın ve isteğin varsa söyle. Taraftarlarımıza daha büyük başarılar için söz verdik. Yönetim olarak bu hedeflerimizin üstüne çıkmak zorundayız. Mahcup olmak istemiyorum.”

Denizli ise sezona çok iyi hazırlık yaptıklarını ve fizik kondisyon yüklemelerinde hiç zorlanmadıklarını belirtirken, ağzındaki baklayı çıkardı: “Orta sahaya takviye şart. Delgado ve Yusuf’un yerini doldurmalıyız. Kafamdaki isimleri biliyorsun.”

Haberin Devamı

Sakın tereddüt etme

Bu sözlerin ardından başkan Demirören, “Merak etme hocam. Bu konuda hiç bir şekilde tereddütün de olmasın. İstediğini alacağım. Hem de öyle bir oyuncu getireceğim ki Türkiye ayağa kalkacak. Senin görüşlerin doğrultusunda en kısa zamanda yüzünü güldüreceğim. Birkaç gün bize müsaade et” cevabını verdi.

Beşiktaş, Chelsea’de istenmeyen adam ilan edilen Portekizli Deco’yu kiralamak için tekrar Londra ekibinin kapısını çalmaya hazırlanırken, yıldız oyuncunun alternatifi olarak Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin düşünülüyor. Manisaspor’un genç yetenekleri Ufuk ve Sezer de Denizli’nin kafasındaki isimler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!