Aktif yaşayanlara özel bakım

Güncelleme Tarihi:

Aktif yaşayanlara özel bakım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2004 01:02

İsveç’li kozmetik markası Oriflame’in Performance Body Care serisi, spor yapan ve aktif yaşayanların ciltleri için özel bir bakım sunuyor. Seri, yüzde 34 incelme sağlayan sıkılaştırıcı vücut losyonu, cilt rengini dengelemeye de yardımcı olan anti-selülit jeli ve E vitaminleriyle cildi yumuşatan, pürüzsüzleştiren vücut arındırıcısından oluşuyor. Fiyatları 16 milyon 200, 32 milyon 400 ve 31 milyon 100 bin lira.

Işıklı epilatör

Rowenta’nın yeni epilasyon aleti Access Vision’un üzerinde entegre bir ışık var. Bu beyaz ışık epilasyon yapılan bölgeyi daha iyi görmenizi ve kısa, ince ve sarı tüylerinizi de alabilmenizi sağlıyor. Oynar başlıklı bu vücuda uyum gösteren epilatörün ışığının yanında, cildin üst tabakasını temizleyen bir peeling başlığı bulunuyor. Rowenta Access Vision epilatör Tefal Shop’larda satışa çıktı.

Yeni nesil ev eşyaları Beylikdüzü’nde

Küçük ev aletlerinden, tencerelere, vazo, çerçeve gibi dekorasyon ürünlerine, banyo aksesuvarlarına kadar, 14 şubesinde yüzlerce ürün çeşidi sunan Esse’nin yeni şubesi Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Mağazada ev tekstili ve gurme ürünleri de satılacak. Diğer Esse zincirlerinde de bulunan ‘Evlilik Listesi’ uygulaması sizi yeni evlenenlere hediye seçme derdinden kurtaracak. Esse Beylikdüzü tel: (212) 852 07 71

Yaz sıcakları kabus olmayacak

Çalışan kadınların sevdiği markalardan biri olan Herry’nin ince ve hafif yeni sezon koleksiyonuyla yaz sıcaklarından en az etkilenen siz olacaksınız. Gündüz için size pembe, yeşil, turkuvaz renklerde ipek, şifon, emprime gibi ince kumaşlardan yapılmış ceket ve pantolon kombinasyonları, uçuşan elbiseler, spor kesimli pantolonlar ve bluzlar sunuyor. Kıyafetler kadar, renkli aksesuvarlar da hoşunuza gidebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!