Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 19:54

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibinin golünü 26. dakikada Abdulkadir Özdemir atarken, sarı kırmızılıların beraberlik sayısını 39. dakikada Umut Bulut kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 13 yaparak liderliğini sürdürdü ve gruptan çıkmayı garantiledi. Akhisar Belediyespor ise 5 puanla yükseldi.

Haberin Devamı

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Serkan Tokat, Engin Erdem, Önder Yılmaz 
Akhisar Belediyespor: Lukac, Tolga Ünlü, Douglao, Orhan Taşdelen, Kadir Keleş, Güray Vural, Abdulkadir Özdemir, Aykut Çeviker (Dk. 80 Kenan Karışık), Mervan Çelik (Dk. 58 Onur Ayık), Bruno (Dk. 76 Custodio), Rodallega 
Galatasaray: Cenk Gönen (Dk. 33 Eray İşcan), Tarık Çamdal, Denayer, Semih Kaya (Dk. 85 Koray Günter), Carole, Martin Linnes, Emre Çolak, Bilal Kısa, Rodriguez, Yasin Öztekin, Umut Bulut 
Goller: Dk. 26 Abdulkadir Özdemir (Akhisar Belediyespor), Dk. 39 Umut Bulut (Galatasaray
Sarı kartlar: Dk. 11 Bruno (Akhisar Belediyespor), Dk. 45+1 Rodriguez (Galatasaray)

E GRUBU PUAN DURUMU

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Haberin Devamı

 MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI
26. dakikada Akhisar Belediyespor öne geçti. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Güray Vural'ın ortasında penaltı noktası yakınlarında topa iyi yükselen Abdulkadir Özdemir, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0. 
39. dakikada sağ kanattan Bilal Kısa'nın ceza alanına yaptığı ortada, Umut Bulut savunma oyuncularına rağmen kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu: 1-1.
67. dakikada Linnes'in sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanı içinde topa dokunan Umut Bulut'un vuruşunda, meşin yuvarlak direkten dönüp kaleci Lukac'a geldi. 

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray
LINNES SAĞ AÇIK OYNADI
Galatasaray'ın son transferi Martin Linnes, Akhisar Belediyespor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika sahada kaldı. Sağ açık mevkisinde oynayan Norveçli futbolcu maç sonrası, "Daha önce sağ açık pozsyonda çok oynamadım ama denemişliğim oldu. Daha çok sağ bekte oynuyordum. Ama bugün hocamız beni sağ açıkta oynattı. Ben de elimden geleni yaptım. Benim için fark etmez" dedi.

ARSLAN: ADALETLİ SKOR
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray karşısında çok iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Gruptan çıkmayı garantileyen bir takımla oynadık. Beklediğimden iyi bir maç oldu. Kazanabileceğimiz ayrıca son dakikalarda kaybedebileceğimiz bir müsabaka oynadık. Adaletli bir skor ortaya çıktı. Ümidimizi son maça bıraktık" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray
DENİZLİ: TRANSFERDE DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ YAPAMADIK
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor maçında olumlu bir görüntü sergilediklerini söyledi. Denizli, "Bu grupta işini tamamlamış bir takımız. Buna rağmen oluşan görüntü bizim için olumlu. Linnes 45-50 gündür ilk kez 90 dakika tamamladı. Fizik olarak bir eksiklik hissettirmedi. Ondan oldukça faydalanacağız. Transferde henüz düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Gerçekleştirebilir miyiz bilemiyorum" dedi.
Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

BAKMADAN GEÇME!