Akhisar Belediyespor 1 - 1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor 1 - 1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 13:37

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında hayati önemde bir kayıp yaşadı. Ev sahibi ekibin golünü 14. dakikada Mehmet Akyüz atarken Beşiktaş'ın tek sayısı 54. dakikada Demba Ba'dan geldi. Siyah beyazlılar bu skorla puanını 66 yaparken 3. sırada kaldı. Akhisar ise 35 puanla 12. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren 3 büyüklerden dün Fenerbahçe bugünse Beşiktaş'ın berabere kalması ile Galatasaray büyük bir avantaj yakalamış oldu.

Kalan 3 haftada Beşiktaş, Torku Konyaspor, Galatasaray (D) ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu (D), Başakşehir (D) ve Kasımpaşa ile oynarken Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor (D) ile oynayacak.


Akhisar Belediyespor 1 - 1 Beşiktaş



SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN TABLOSU VE KALAN MAÇLAR MAÇLAR İÇİN...


Akhisar Belediyespor 1 - 1 Beşiktaş


STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz - Tolga (Dk. 90 Ahmet Cebe), Douglao, İsmail, Kadir, Scapolan (Dk. 82 Zokora), Bilal, Bruno, LuaLua, Güray, Mehmet Akyüz (Dk.87 Pekin)
BEŞİKTAŞ: Günay - Serdar (Dk.46 Mustafa Pektemek), Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay (Dk.75 Kerim Frei), Gökhan Töre, Sosa, Olcay (Dk.84 Cenk Tosun), Demba Ba
GOLLER: Dk. 14 Mehmet Akyüz (Akhisar Bld), Dk. 54 Demba Ba (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Dakika 3 Ersan, dakika 43 Sosa, dakika 60 Tolgay, dakika 80 Motta (Beşiktaş), dakika 32 Kadir, dakika 38 LuaLua, dakika 43 Scapolan, dakika 66 Bilal, dakika 86 Güray (Akhisar Belediyespor)

Haberin Devamı


KARŞILAŞMADAN EN GÜZEL KARELER / EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN


ANTEP 11'İNİ DEĞİŞTİRMEDİ
Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, geçen hafta Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmanın ilk 11'ini değiştirmedi. Slaven Bilic, geçen hafta 1-1 berabere biten Gaziantepspor maçının ilk 11'ini Akhisar Belediyespor karşısında da sahaya sürdü. Siyah-beyazlı takımda kaleci Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Kerim Frei, Cenk Tosun ile Opare karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.


TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki maça ev sahibi takım taraftarı fazla ilgi göstermedi. Beşiktaş seyircileri ise kendilerine ayrılan Gediz kale arkası tribününden takımlarına destek verdi.

Haberin Devamı


CARLOS TRİBÜNDEYDİ
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maç ceza alan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos müsabakayı stattaki localardan birinde takip etti. Ege temsilcisinde son oynanan Gençlerbirliği maçından farklı olarak Custodio ve Vaz Te'nin yerine Kadir Keleş ile Scapolan ilk 11'de forma giydi.

Beşiktaş tribünleri müsabakadan önce "Her yer Soma, her yer karanlık" şeklinde tezahüratta bulundu. Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini karşılaşma öncesi sulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!