Ajda’yı dünyaya taşıdım

Güncelleme Tarihi:

Ajda’yı dünyaya taşıdım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 00:00

Qubbe İstanbul’da performans sergilemek üzere ülkemize gelen dünyaca ünlü DJ Claude Challe, “Gece Gündüz” programındaki röportajında Türk müzisyenler hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Cher’den daha üretken
Ajda Pekkan muhteşem. 60’lardan bugüne hâlâ seksi bir diva olarak kalabilmek çok zor. Dünyada bile örneği yok neredeyse. Cher’e benzetilebilir ama Cher’den daha üretken. Yıllardır zirvede. Daha geçenlerde yeni remiksi geldi, dünyanın her yerinde yaptığım şovlarda onu çalıyorum sürekli. Çok iyi tepkiler alıyor.

Dünya starı olabilirdi
Bülent Ersoy, çok farklı ve özel biri. Hikâyesi de çok ilginç. Bir yandan başörtüsü içinde ilahi şarkılar söylüyor, bir yandan sahneye çok seksi kostümlerle çıkıyor. Türk halkı ona büyük bir saygı ve sevgi besliyor. Kimse onun cinsel kimliğini yargılamıyor. Kariyeri iyi yönetilseydi, bir dünya starı olabilirdi.

Tarkan’dan daha iyi
Paris’te Tarkan’ı ilk çalan DJ benim. Büyük ses getirdi şarkı orada. Fakat Tarkan’ın canlı performansını izleyince hayal kırıklığına uğradım. Canlı performansı hem görsel hem de işitsel olarak zayıftı. Mustafa Sandal’ın ondan daha fazla enerjisi vardı, o çok daha iyiydi sahnede.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!