Kadınların gençleşme iksiri: Dermolab

Güncelleme Tarihi:

Kadınların gençleşme iksiri: Dermolab
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2012 11:01

10 yaş gençleşebilirsiniz!

Haberin Devamı

Deborah Milano’nun Dermolab Kırışıklık Karşıtı Cilt Bakım Serisi sayesinde tüm kadınlar 10 yaş gençleşiyor. Yepyeni cilt bakımı serisi aynı zamanda cildin biyolojik yaşını da ortaya çıkarıyor.

İtalya’nın güzellik markası Deborah Milano, kadınlara yepyeni bir cilt bakım serisi sunuyor. Cilde canlılığını ve ışıltısını geri kazandıran Dermolab Serisi, aynı zamanda cildin biyolojik yaşında gözle görülür sonuçlar yaratıyor. Dermolab Serisi’nin kadınlar için geliştirdiği patentli ‘Hyluronic Acid Nano Vector’ teknolojisi cildin 10 yıl daha gençleşmesini ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Bu özel teknoloji cildin elastikiyetinde önemli rol oynayan Hyluronic Acid’leri nano kapsüller içinde toplayarak, cildin nem ihtiyacını karşılıyor. Cildin yaşlanmasına temel neden olan nemsizliği ortadan kaldırıyor. 

Haberin Devamı

Dermolab, Kırışıklık Karşıtı Serisi’nde, kadınlara altı farklı ürün sunuyor. Bunlar;

Kırışıklık karşıtı nemlendirici gündüz bakım kremi-SPF10

Yoğun nemlendirme özelliğine sahip kırışıklık karşıtı gündüz bakım kremidir. İpeksi, pürüzsüz yapıdaki krem cilt tarafından kolayca emilir. 4 hafta düzenli kullanımda ciltteki kırışıklıklar gözle görülür bir şekilde azalır. 

Kuru ciltler için kırışıklık karşıtı nemlendirici gündüz bakım kremi – SPF10

Kremsi, yoğun yapısının besleme özelliği sayesinde en kuru ciltler için idealdir. 4 hafta düzenli kullanım sayesinde cilt gözle görülür derecede sıkılaşır, kırışıklıklar azalır. 

Kırışıklık karşıtı besleyici gece bakım kremi

Yoğun canlandırıcı özelliğe sahip gece bakım kremidir. Zengin kremsi yapısı cilt tarafından anında emilir, uyurken cildi onarır, çizgilerin görünümünü azaltır. Cildin 10 yaş daha genç görünmesini sağlar. 

Kırışıklık karşıtı yoğun etkili nemlendiricili serum

Anında emilen jel kıvamındaki dokusuyla cildin nem dengesini sağlar. Alın, ağız ve göz çevresindeki kazayağı çizgilerin görünümünü azaltmak için geliştirilmiştir. 1 ay düzenli kullanım sonrası cildin daha genç görünür.

Kırışıklıkları dolduran jel krem

Haberin Devamı

Tek başına kullanıldığında derin çizgileri anında dolduran bu ürün diğer Dermolab ürünleriyle kullanıldığında daha yoğun etki sağlıyor.

Kırışıklık karşıtı nemlendirici göz çevresi bakım jeli

Yoğun nemlendirme özelliğine sahip kırışıklık karşıtı göz çevresi bakım ürünüdür. Jel yapıdaki ürün 1 hafta düzenli kullanımda göz çevresinde 5 yıla kadar gençleşme sağlıyor.

www.deborah.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!