Hilton Worldwide İstanbul Otelleri

Güncelleme Tarihi:

Hilton Worldwide İstanbul Otelleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2011 14:31

Şeker tadında bir bayram için...

Haberin Devamı

Yaz bitmeden şeker tadında keyifli bir bayram geçirmek istiyorsanız Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’ne uğrayın.

Hilton İstanbul

Hilton İstanbul, açık yüzme havuzu, balkonlu odaları ile hem büyükler hem de çocuklar için Ramazan Bayramı’nı keyifli bir hale dönüştürüyor. Boğaz manzaralı Executive Lounge’una giriş imkanı sunan Executive Odaları, yeşillikler arasındaki bahçelere açılan ve terasları yenilenen park katı odaları, donanımlı Sağlık Kulübü, geleneksel Türk hamamı, tenis & squash kortları ve lezzetli seçeneklere sahip boğaz manzaralı restaurantları ile Hilton İstanbul’da unutulmaz bir bayram geçireceksiniz.

Conrad İstanbul

Lüksün ve konforun simgesi Conrad İstanbul, Avrupa yakasındaki merkezi konumu, nefes kesen panoramik Boğaz manzarası, farklı beğenilere hitap eden özel yeme içme mekanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ve toprak kortları ile misafirlerine, Ramazan Bayramı’nda ailece keyifli bir tatil fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Hilton ParkSA İstanbul

Hilton ParkSA İstanbul, Maçka Park’ının yanı başında ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki konumuyla fark yaratıyor. Executive Odaları ve Executive Lounge’ı ile konforlu bir konaklama sunan Hilton ParkSA İstanbul’un nefes kesen boğaz manzarasına hakim tamamen yenilenen terası ile Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace’ında Türk ve dünya mutfaklarının en leziz örneklerini tadarken, eşsiz manzaranın keyfini yaşayacaksınız.

Detaylı bilgi ve rezervasyon şartları için:  

Hilton İstanbul : 0 212 315 60 00

Conrad İstanbul : 0 212 310 25 25
                                   
Hilton ParkSA : 0 212 310 12 00 

www.hiltonworldwide.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!