Ah Mehmet ah!

Güncelleme Tarihi:

Ah Mehmet ah
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yeni albümünün çalışmaları için stüdyodan çıkmayan pop müzik şarkıcısı Deniz Seki’nin gözü sinemada. Birlikte oynamak istediği oyuncu ise Mehmet Aslantuğ...

Pop müzik şarkıcısı Deniz Seki, müziğin yanı sıra sinemaya da ilgi duyuyor. Seki’nin önümüzdeki yıl içindeki projeleri arasında bir filmde rol almak da var. Mart ayında piyasaya çıkaracağı yeni albümünün hazırlıkları içinde olan genç şarkıcı, bunun yanı sıra kendisine uygun bir sinema filminde rol almanın yollarını araştırıyor.

Yeni albümündeki 10 şarkının sözünü ve bestesini kendisi yapan Seki, film projesinde kendisine partner olarak ise Mehmet Aslantuğ'u istediğini belirtti.

‘‘Aslantuğ farklı’’

Son yıllarda aldığı ödüllerle de dikkat çeken Mehmet Aslantuğ’un sinemada farklı bir yeri olduğunu söyleyen Seki, ‘‘Aslantuğ’u oyuncu olarak çok beğeniyorum. Kendisi son yıllarda sinemamızın en başarılı karakter oyuncularından biri. Ben de eğer bir filmde oynayacaksam onun kadar başarılı ve etkili bir oyuncu ile sinemaya adım atmak isterim’’ diyor. Müzikteki başarısını sinemada da göstermek istediğini söyleyen Seki, bir sanatçının çok yönlü olması gerektiğine inanıyor.

Televizyon kanallarından da birçok dizi teklifi alan Seki, kariyerinde istikrarlı bir grafik çizmeyi, bu yüzden de doğru isimlerle çalışmayı hedefliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!