Adnan Polat'a Serdar Özkan müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Adnan Polata Serdar Özkan müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 12:36

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan transfer ettiği Serdar Özkan için eski hocası Mustafa Denizli, başkan Adnan Polat'ı arayarak olumlu refarans verdi.

Sarı kırmızılı takımın yeni sezonda yaptığı transferlerden inişli çıkışlı grafiği ile performansı en çok merak edilen futbolcusu olan Serdar Özkan hakkında başkan Adnan Polat'ı rahatlatacak bir yorum geldi. Sağlık sorunu nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılan Mustafa Denizli, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile karşılaştığı bir ortamda Serdar Özkan'ın futbollu ilgili görüşleri, sarı kırmızılı kulübün başkanına fazlasıyla rahatlattı. Denizli'nin, Galatasaray Başkanı'na Serdar Özkan için "Başkan merak etme. Eğer Galatasaray'da ortama uyarsa bu sezonun flaş transferi olur. Gerçekten çok yetenekli. Geçen sezon inat etti, çalışmadı. Taraftarla arası düzelmediği için Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koymuştu. Benim taktik anlayışımda her zaman Serdar Özkan'a yer vardı. İyi çalışırsa sağ kanatta Keita'ya bile rakip olur. Tek eksiği gol vuruşundaki aceleciliği. Merak etmeyin çok çok iyi bir oyuncu transfer ettiniz. Hem de Arda ile çok iyi arkadaş. Galatasaray kaptanı ile birlikte yan yana çok iyi işler yapar biraz sabırlı olun" şeklinde görüşlerini bildirdiği öğrenildi.

Mustafa Denizli'nin Serdar Özkan hakkında bu denli olumlu düşünmesi başkan Adnan Polat'ı fazlasıyla memnun ettiği ve bu transferi gerçekleştiren Adnan Sezgin'i kutladığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!