Adnan Polat: Derdimiz bindi, binbir oldu

Güncelleme Tarihi:

Adnan Polat: Derdimiz bindi, binbir oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2009 14:01

Galatasaray'da Denetleme Kurulu'ndan üç üyenin istifaları tartışılmaya devam ediyor. Üç üyenin yönetim kurulu toplantılarına davet edilmemeleri sonrasında istifa ettikleri ağırlık kazandı.

Başkan Adnan Polat istifaları yorumlayarak şöyle konuştu: "Kulüp ve şirketlerimizle ilgili yığınla problemlerle uğraşmaya çalışıyoruz. Tek amacımız Galatasaray'a hizmet. Denetleme kurulundan üç arkadaşımızın istifa etmeleri üzücü. Ama bin tane derdimiz vardı, binbir oldu. Yani birşey farketmez."

Polat, denetleme kurulu üyelerinin yönetim kurulu toplantılarına çağrılmamaları ilel ilgili olarak ise "Tüzükde böyle bir zorunluluk yok. Eski başkanımız Özhan Canaydın döneminde davet ediliyorlardı. Alp Yalman döneminde davet edilmiyorlardı. Bir üslup meselesi. Sorun yapılacak bir durum değildi. Ayrıca bütün hesaplarımız denetleme kuruluna da veriliyor. İlk kez herkesin bildiği gibi divan toplantılarında da kulübün gelir gider hesaplarını ve borç tablosunun bilgilerini üyelerimize aktarıyoruz" şeklinde konuştu.

ESKİ BAŞKAN CANAYDIN : "İSTİFALARLA BENİM İLGİM OLAMAZ"

Denetleme Kurulu'ndaki üç üyenin istifaları sonrasında ortaya atılan istifalarının eski başkan Özhan Canaydın'ın etkisiyle gerçekleştiği yolundaki iddialar ise sarı kırmlızılı kulübün eski başkanını son derece üzdü.

Özhan Canaydın yaptığı açıklamada, "Denetleme kurulunda yer alan arkadaşımız Suat Sucuka bir önceki dönemde hem kulüp derneğinin denetiminde yer alıyor hem de icra kurulu denetiminde bulunuyordu. Bu arkadaşımızın çalışmalarını da başkan Adnan Polat beğeniyordu. Bana Suat Sucuka'yı denetleme kuruluna almayı düşündüğünü söyledi. Ben de uygun olur, dürüst ve çalışkan bir arkadaşımız cevabını verdim. Bunun üzerine Adnan Polat ta Sucuka'yı listesine almıştır. Benim yönlendirmemle değil. Ayrıca bu arkadaşlar seçilip göreve gelmeleri sonrasında da hiçbir şekilde denetleme kurulu üyeleri üzerinde etkim olmamıştır. Galatasaray camiasının bunu böyle bilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!