Adın şampiyon kadroda olsun

Güncelleme Tarihi:

Adın şampiyon kadroda olsun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2014 00:38

Milli futbolcu “Trabzonspor’a para kazandırıp öyle ayrılmak istiyorum” derken Trabzonspor Başkanı ise “Seni bırakmak istemiyoruz. Olcan Adın’ı ben Trabzonspor’un şampiyon olacak kadrosunda görmek istiyorum” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

BU sezon oynadığı futbolla transferin gözdesi haline gelen ve Galatasaray ile Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için kıyasıya mücadele verdiği Olcan Adın için dün İstanbul’da kritik bir görüşme gerçekleşti. Milli Takımı ile kampta olan ve Amerika’dan dün dönen yıldız oyuncu, transferinin netleşmesi adına dün menajeri Fazıl Özdemir ile birlikte Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.

GELECEĞİNİ BELİRLEMEK İSTİYOR

BORDO mavililerle olan kontratı 2015 yılı Mayıs ayında sona erecek olan Olcan, “Kulübün menfaatleri adına böyle bir taleple karşınıza geldim. Sizden transferim adına izin istiyorum. Trabzonspor’a para kazandırıp öyle ayrılmak istiyorum” talebinde bulundu. İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu isteğe “Seni kadroda tutmak istiyoruz. Olcan Adın’ı ben Trabzon’un şampiyon olacak kadrosunda görmek istiyorum” yanıt verdi.

AYRILIĞI TEKRAR GÖRÜŞECEKLER

Haberin Devamı

İSTANBUL’da dün gerçekleşen zirvede net bir sonuç çıkmaz iken Trabzonspor’dan ayrılıp aldığı transfer tekliflerini değerlendirmek isteyen Olcan Adın ile Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, yakın zamanda tekrar bir araya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!