Adım adım plaja hazırlanma rehberi

Güncelleme Tarihi:

Adım adım plaja hazırlanma rehberi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 10:13

Plajda hem bakımlı görünmek hem de güneşten korunmak için yanınıza bu ürünleri almayı unutmayın!

Haberin Devamı

Plaj sezonunun açılmasına az bir zaman kala plaj alışverişi de hız kazanmaya başladı. Plaj alışverişi öncesi kendinize bir ihtiyaç listesi çıkararak adım adım plaj sezonuna hazırlanabilirsiniz. İşte plaj sezonuna hazırlanma rehberi…

1. Havlu

Plaj alışverişinin demirbaşlarından olan havlu seçimi hem gün boyu kuru kalmanızda hem de şık olmanızda önemli rol oynuyor. Plaj havlusu seçerken havlunun kısa sürede suyu emmesine ve pamuktan üretilmiş olmasına dikkat edin. Bunun yanında havlunuzu seçerken mayo veya bikininize uygun renklerde seçimler yapmak da sizi şık gösteren detaylar arasında...

Adım adım plaja hazırlanma rehberi

2. Güneş gözlüğü

Haberin Devamı

Plajların olmazsa olmaz eşyaları arasında güneş gözlükleri yer alıyor. Göz sağlığınız için güneş gözlüğü seçerken kaliteli camlara sahip olan ve geniş kenarları ile gözlerinizi koruyan tipte olmasına özen göstermelisiniz. Ayrıca sezonun trend çerçevelerine de güneş gözlüğü satın alırken göz atmayı unutmayın.

3. Plaj terliği

Kızgın kumlardan ayaklarınızı koruyacak ve plaj stilinizi tamamlayacak olan plaj terlikleriyle hem ayak sağlığınızı koruyabilir hem de stilinizle uyum sağlayan modellerle modern ve havalı bir görünüm yaratabilirsiniz. Parmak arası terlik modelleri alırken ayağınızın içinde rahat edebileceği türden seçimler yapabilirsiniz. Çift banlı terlikler de bu sezon oldukça moda.

Adım adım plaja hazırlanma rehberi

4. Şapka

Tüm gün güneşin altında zaman geçireceğiniz düşünülürse plajda olmazsa olmaz bir diğer ürün ise şapkalardır. Şapka hem başı güneşten korur hem de zararlı ışınların en hassas bölgelerden olan yüzümüze gelmesine engel olur. Şapka seçimi yaparken geniş kenarlı olan şapkaları ve keten gibi başı serin tutan kumaşları tercih edebilirsiniz.

5. Güneş kremi

Plaj çantanızın en temel ürünlerinin başında güneş kremi geliyor. Güneş kremi olmadan güneşe çıkmak en tehlikeli cilt hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Güneş kremi seçerken cilt tonunuza göre seçim yapmanız önemli. Cilt tonunuz ne kadar açıksa o kadar korunmaya ihtiyacı var demektir. Yüksek faktörlü ürünler satın almadan önce bir uzmana danışabilir ve daha bilinçli seçimler yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!