Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 19:23

Adı Efsane 9. bölüm fragmanı ile merak edilmeye başlandı. Son bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden takipçiler, Adı Efsane 9. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. Peki, Tarık'ın yeni bölümde neler yapacağını merak eden seyircilerin araştırdığı Adı Efsane 9. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Gerekse yüreklere dokunan senaryo örgüsü gerekse güçlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Adı Efsane 9. bölüm fragmanıyla merak edildi. Son bölümde Melis, Hakan'a artık inanmamaya başlıyor! Tarık ise onun yanında olmak için elinden geleni yapıyor. Peki, Adı Efsane 9. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melis, Hakan'ın son davranışından sonra onu tamamen hayatından çıkarmaya çalışır. Kıvanç ise bu durumu lehine çevirmek için elinden gelen her türlü oyunu yapar. Melis'in bilmediği detaylar olduğu için bu ön yargısı konusunda yanıldığını anlayacaktır. Her şeyi anladığında ise Hakan için çok geç olur. Hakan'ın babası ise cezaevinden çıkar. Bunu duyan Hakan geçmişin tekerrür etmesinden korkarak büyük bir hışımla yola koyulur. Hakan ve babası arasındaki musibet nasıl son bulacak?

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Melis’i, Hakan’a emanet eden Tarık yıkılmıştır. Canından çok sevdiği kızını emanet ettiği Hakan’ın, emanete hıyanet ettiğini düşünür! Herkesin önünde sert bir şekilde yüklenir ve onu suçlar! Kendini de suçlamaktadır! Tek düşüncesi Melis’in bir an önce sağlığına kavuşmasıdır!

Melis ve Zeynep’i velayetine aldığından beri Tarık ile gerginlikler yaşayan Seçil için yaşanan bu son olay, bardağı taşırmıştır! Tarık’a başından beri güvenmeyen Seçil, Melis’in başına gelenlerden dolayı ağır bir dille Tarık’ı suçlar! Peki, Tarık bu suçlamalar karşısında nasıl bir tepki verdi?

Vurulan Melis acilen ameliyata alınır! Baygın halde geldiği hastanede operasyon hızla devam etmektedir! Doktorun tüm çabaları işe yaradı mı? Melis, sağ salim ameliyattan çıkabildi mi?

Seyfi’nin borcunun vardığı boyut gittikçe büyümektedir! Melis hayatını kaybetmekle karşı karşıya kalmıştır! Alacaklılar Hakan’dan ısrarla borcun ödenmesini istemektedirler! Olayın ciddiyetinin göstermek için de Hakan’ın kız kardeşini kaçırırlar! Hakan, borcu ödemek ve kız kardeşini kurtarmak için ne yaptı?

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!