Adı Efsane 6. bölüm fragmanında beklenmedik yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 6. bölüm fragmanında beklenmedik yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 22:15

Adı Efsane yayınlanan 6. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefeslerini kesecek. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Adı Efsane yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Bahar ve Tarık arasında beklenmedik yakınlaşma yaşanıyor. Tarık'la baş başa yemeğe çıkan Bahar, ona karşı olan hislerinin farkına varıyor. İşte, Adı Efsane 6. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Adı Efsane 6. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan Adı Efsane dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Bahar'ın şikayetini geri çekmesiyle Tarık okula geri dönüyor. İşte, Adı Efsane 6. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Bahar ve Tarık arasında beklenmedik yakınlaşma! Tarık'la baş başa yemeğe çıkan Bahar, ona karşı olan hislerinin farkına varıyor!

Bahar ve Tarık arasında sürpriz yakınlaşma! Bahar'ın şikayetini geri çekmesiyle Tarık okula geri dönüyor. Tarık'ın dönüşü en çok öğrencileri ve Bahar'ı mutlu ediyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tarık, Bahar’ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır. Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır. Duruşma günü okula bir müfettiş gelir. Hakkında soruşturma açılacağını öğrenen Tarık ne yapacak?

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

BAKMADAN GEÇME!