Adı Efsane 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Tarık’ın durumu belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane 4. bölüm fragmanı yayınlandı Tarık’ın durumu belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 15:19

Adı Efsane dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle ekrana kilitledi. Bıçaklandığı halde kızına verdiği sözü yerine getirmeye çalışan Tarık’ın mücadelesi ekran başındakileri derinden etkiledi. Final sahnesiyle hafızalara kazınan Adı Efsane’nin 4. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. İşte, tüm dengelerin değiştiği bir fragman ve Adı Efsane son bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır. Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.Adı Efsane dün 3. bölümüyle yürekleri burktu. Gerek senaryosu gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin son bölümünde Tarık, Melis ile baba-kız olma şansını yakaladı ancak Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan'ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden oldu. Her şeye rağmen o geceye yetişmekte kararlı olan Tarık, balonun kapısında yere yığıldı.

Haberin Devamı

Duygu yüklü finalin hemen ardından Adı Efsane 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Tüyolar bu fragmanda! Adı Efsane yeni bölüm özeti niteliğinde!

ADI EFSANE YENİ BÖLÜM VE TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanan Tarık, kızı Melis'le katılacağı "Baba-Kız Gecesi"ne gidemez. Babasının yaralandığını öğrenen Melis ve Zeynep, bu duruma çok üzülür. Tarık'a çok bağlı olan kızı Zeynep, babasının ölmemesi için dua eder. Ablasıyla dertleşen Zeynep, annesini çok özlediğini ve Melis’in de onu asla bırakmamasını ister. Tarık yüzünden karşı karşıya gelen Bahar ve Melis arasında ipler gerilir. Bahar, Seçil’e karşı Tarık’ı savunur. Tarık’ın, her ne pahasına da olsa kızı Melis’in yanına gelmeye çalıştığını Seçil’e sert bir dille anlatır.

Diğer taraftan babası Seyfi'nin başka bir ailesi olduğunu öğrenen Hakan, bu duruma çok içerler. Yaşadıklarıyla sarsılan Hakan, öğrendiği gerçekleri saklamaya daha fazla vicdanı el vermez. Annesinin karşısına dikilen Hakan, babasını hayatlarından çıkartmak için annesine bir nevi şantaj yapar. Hakan, ya kendisini ya da eşi Seyfi'yi seçmesini söyleyerek annesini zor bir duruma sokar. Fakat annesinden duydukları karşısında Hakan bir kez daha yıkılır. Hakan peki şimdi ne yapacak? Adı Efsane heyecan dolu yeni bölümüyle 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!