Ada’ya gel konuşalım

Güncelleme Tarihi:

Ada’ya gel konuşalım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

İngilizlerin Arda Turan sevdası bitmek bilmiyor... Liverpool ve Manchester City kulüpleri, bu sezon birçok maçını izledikleri Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’u transfer görüşmesi yapmak için İngiltere’ye davet etti.

Bulut ile İngiltere Premier Ligi’nin bitmesinin hemen ardından görüşmek üzere randevulaşan iki kulüp, bu toplantıdan çıkacak sonuca göre Galatasaray’a resmi tekliflerini iletecek.
Liverpool ve Manchester City’nin, Arda’nın sadece maçlarını değil antrenmanlarını da yakın takibe aldırdığı, ayrıca özel hayatını da araştırdığı belirtildi. Arda Turan son Bursaspor maçından sonra, “Avrupa’ya gidip gitmeyeceğime büyüklerim karar verir” diyerek transfer konusunda topu yönetime atmıştı.

Genç yaşta kaptan yapılması yanlıştı

G.SARAY’ın eski yardımcı antrenörü Cevat Güler, Arda’nın genç yaşta takım kaptanlığına getirilmesini doğru bulmadığını söyledi. Güler, “Henüz 23 yaşında olan Arda’nın takım kaptanlığına getirilmesi çok doğru değildi. Arda çok daha fazla enerji harcıyor, bu da performansına olumsuz yönde etki yapıyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!